Tekland virágföldek

Egészséges, erős, ellenálló növények:

A TEKLAND virágföldekben a növények c-vitaminja, az immunerősítő huminsav egyedülálló koncentrációban található. A növény teljes életminőségének kulcsa az a virágföld bölcső, amelybe először átültetik. A huminsav a növények c-vitaminja, immunrendszerük segítője és védelmezője. A TEKLAND virágföldek a legtisztább forrásból, saját bányánkból, a legmagasabb minőségű tőzegből készülnek, egyedülállóan magas huminsav tartalommal.

Nagy hatékonyságú, hosszan tartó tápanyag felszívódás:

A tápanyagok lassan és egyenletesen szabadulnak fel. Akár 4 hónapon át állandó tápanyag szintet biztosít, feleslegessé téve a tápoldatozást.

Természetes összetevők, bio minősítés:

A színtiszta, kizárólag természetes összetevőkből álló virágföldjeinkben a növények szinte fellélegeznek. Nem módosítjuk és befolyásoljuk azt, amit a természet évezredek alatt kitalált. Az Ön növényének nem kell megküzdenie sem vegyszerekkel, sem műtrágyával. Azt kapja, ami a legjobb neki.

A növények szolgálatában:

Az Ön célja, hogy gyönyörködhessen növényében, a mi célunk, hogy ennek az örömnek a táptalaja legyünk. A növény azt a talajt érdemli, amiben a legjobban érzi magát. Éppen ezért kínálunk 14 féle különböző virágföldet. A táptalaj az egészség alapja. A TEKLAND virágfölddel az Ön növénye azt kapja, ami a legjobb neki.