Tek-Land Muskátli föld Plussz

Felhasználási javaslat:

Balkonnövények, szobanövények, egynyári virágok és pálmafélék számára, valamint palántázásra.

A Landforce virágföldet a fentieken  kívül gyepfelületek, örökzöldek talajának feljavításához is egyaránt ajánljuk. (1-3 cm/m ). Enyhén lúgos kémhatású. Előnyős szerkezeti tulajdonságai révén a növények számára jó vízgazdálkodást és folyamatos tápanyagfelvételt biztosít.

A Landforce "igazi" fekete föld Muskátli földkeverék az egynyári növények, különösképpen a muskátli félék számára készül. A balkonnövények színes kínálatában talán a muskátli a legfelkapottabb, legkedveltebb fajta. Népszerűségét változatos színeinek, formáinak és egyszerű gondozásának köszönheti. Töretlen sikerét egész nyári virágzásának és különleges szépségének köszönheti. 

Ültetési ideje késő tavasszal, az utolsó fagyos napok után kezdődik. Nincs más teendőnk, a kertészetben vásároljunk erős, egészséges muskátli palántákat, egyéb egynyári növényeket. A balkonládákba érdemes kifejezetten muskátli számára készült földkeveréket tölteni. Nem elég a növényeket gondosan kiválasztani, megfelelő alapot kell teremtenünk a növekedéséhez. Tanácsként szolgáljon, ne válasszunk általános virágföldet a muskátlikhoz, még ha olcsóbb is. Kifejezetten magas tápanyagigényű növény, mivel egyszerre fejleszti leveleit és virágait is, ebből adódóan kizárólag a számára kifejlesztett talajban lesz káprázatos, olyan amelyet a bajor hegyi faházak balkonládáiban láthatunk. Tehát a siker kulcsa egyszerű, jó minőségű, erős növény, nagy balkonláda és muskátliföld. Felmerül a kérdés, szükséges-e állandóan tápoldatozni a muskátlikat, hogy csodálatosak legyenek? Nos, a magas tápanyagtartalmú, egyedülállóan kialakított muskátliföldbe ültetett növényeket nem kell tápoldatoznunk egész nyáron, e nélkül is dúsak és tömegesen virágoznak. Természetesen a jó talaj csak az egyik szempont a sikerhez, rendszeres gondozás nélkül sikertelen a balkonkertészet. Rendszeresen távolítsuk el az elvirágzott, elszáradt részeket, ösztönözve a folyamatos virágzásra és meghálálja, ha naponta kétszer a reggeli és esti órákban megöntözzük. Tipp: a földje soha ne száradjon ki teljesen, hogy védjük a hajszálgyökereket a pusztulástól. 

Kívánjuk, hogy egész nyáron gyönyörködjön csodaszép virágaiban!

Jellemzők:


N: 1,0%
P2O5: 0,2%
K2O: 0,3%
Szervesanyag-tartalom: 50%
pH: 6,8 ± 0,5

Kiszerelés:


20 l:

102 db/raklap

50 l:

42 db/raklap